Minicamping Zeeland | ´t Veldehof Domburg

Ontwikkeling appartementen en nieuw sanitair

Vanaf 2018 hopen wij onze campinggasten nog meer comfort te kunnen bieden door het realiseren van een geheel nieuw sanitair gebouw. Daarnaast hopen wij ook een nieuwe groep gasten te mogen begroeten in 1 van de 4 gloednieuwe, luxe appartementen. De oude, nostalgische schuur zal hiervoor compleet worden gerenoveerd en omgebouwd. Achter deze schuur zal een nieuwe schuur gerealiseerd worden, die naast het nieuwe sanitair gebouw ook de paardenstal en opslag zal herbergen.

Het nieuwe sanitair gebouw zal van alle gemakken voorzien zijn en zal 3 douches, 3 toiletten, een urinoir en 3 wastafels hebben. Daarnaast zullen de afwas- en spoelruimtes ook weer binnen zijn. Bij de ingang van het nieuwe sanitair gebouw (de huidige kampeerplaats 4), zal een gezellige plaats gecreëerd worden met onder andere speelmogelijkheden voor de kinderen.

De appartementen zullen geschikt zijn voor 4 personen, zullen beschikken over alle comfort zoals een vaatwasser, (combi)magnetron, modern sanitair en ruime slaapkamers boven. Op de benedenverdieping bevindt zich een eettafel, keuken en zithoek, welke grenst aan de tuin op het zuiden.

De vergunning en de financiering voor deze ontwikkelingen zijn intussen rond en de verwachte aanvang van de bouwwerkzaamheden is na het seizoen van 2017.