Minicamping Zeeland | ´t Veldehof Domburg

Bouw update 11 november 2017

Na weken van slopen heeft onze aannemer Minderhoud een start gemaakt met de opbouw van de Appartementen. Zie in deze mini film de eerste opbouw week.

 

Bouw gestart

Nadat we afgelopen maandag (9 oktober) de laatste campinggasten hebben uitgezwaaid, zijn we vol enthousiasme begonnen aan de laatste opruim- en sloopwerkzaamheden. In de afgelopen weken hebben we al veel opgeruimd en intussen is de garage weg. In week 42 start de sloop van het huidige toiletgebouw en wordt de grond bouwrijp gemaakt voor de nieuwe schuur met sanitair en paardenstal. Aansluitend zal begonnen worden met de opbouw van de appartementen.

Ontwikkeling appartementen en nieuw sanitair

Vanaf 2018 hopen wij onze campinggasten nog meer comfort te kunnen bieden door het realiseren van een geheel nieuw sanitair gebouw. Daarnaast hopen wij ook een nieuwe groep gasten te mogen begroeten in 1 van de 4 gloednieuwe, luxe appartementen. De oude, nostalgische schuur zal hiervoor compleet worden gerenoveerd en omgebouwd. Achter deze schuur zal een nieuwe schuur gerealiseerd worden, die naast het nieuwe sanitair gebouw ook de paardenstal en opslag zal herbergen.

Het nieuwe sanitair gebouw zal van alle gemakken voorzien zijn en zal 3 douches, 3 toiletten, een urinoir en 3 wastafels hebben. Daarnaast zullen de afwas- en spoelruimtes ook weer binnen zijn. Bij de ingang van het nieuwe sanitair gebouw (de huidige kampeerplaats 4), zal een gezellige plaats gecreëerd worden met onder andere speelmogelijkheden voor de kinderen.

De appartementen zullen geschikt zijn voor 4 personen, zullen beschikken over alle comfort zoals een vaatwasser, (combi)magnetron, modern sanitair en ruime slaapkamers boven. Op de benedenverdieping bevindt zich een eettafel, keuken en zithoek, welke grenst aan de tuin op het zuiden.

De vergunning en de financiering voor deze ontwikkelingen zijn intussen rond en de verwachte aanvang van de bouwwerkzaamheden is na het seizoen van 2017.