Minicamping Zeeland | ´t Veldehof Domburg

Corona update 10/05/20

De camping is weer open! De Veiligheidsregio Zeeland heeft afgelopen vrijdag besloten om het de campings per direct toe te staan gasten te ontvangen die zelfvoorzienend zijn. Het toiletgebouw moet nog gesloten blijven, maar het chemisch toilet en de handenwasplaats zijn wel te gebruiken. Zolang het toiletgebouw dicht is, rekenen we aangepaste kampeertarieven. Als u onder Reserveren de gewenste periode aangeeft, kunt u de geldende prijs berekenen.

Volgens het stappenplan van de regering, mag het toiletgebouw in ieder geval op 1 juli weer open. De lobby door brancheorganisaties Recron en VEKABO is nog in volle gang. Het kan dus zijn, dat deze datum nog naar voren geschoven wordt. Ook wordt nog gekeken naar de mogelijkheden om de douches en toiletten te gebruiken als “privé-sanitair”.

Corona update 07/05/20

Vakantiewoningen

Sinds 1 mei mogen wij de vakantiewoningen weer verhuren! Daar zijn we natuurlijk erg blij mee. Door de restricties vanuit de Veiligheidsregio Zeeland mogen wij wel maar 14 gasten per nacht in de woningen laten overnachten. Afhankelijk van de bezetting per woning kunnen we dus 3 of 4 woningen verhuren. Dit geldt in ieder geval tot 22 mei. Door de vele annuleringen van Duitse gasten, hebben we nog woningen beschikbaar voor de komende tijd.

Camping

Op 6 mei is heeft de regering in het “spoorboekje” voor de versoepelingen aangegeven, dat de toiletgebouwen op campings vanaf 1 juli weer open mogen. Wij hebben nu alle reserveringen voor de camping geannuleerd tot 20 mei. We wachten nog even de lobby van de branche-organisaties af, voordat we ook de overige reserveringen tot 1 juli actief zullen gaan annuleren. Er moet echter wel terdege rekening mee gehouden worden, dat we tot 1 juli niet open mogen met de camping.

Corona update

Corona heeft helaas de hele wereld in zijn greep! Zo heeft vrijdagavond 27 maart de veiligheidsregio Zeeland samen met alle burgemeesters van Zeeland besloten alle toeristen voor de komende tijd te weren omwille van de beperkte zorg capaciteit. Hierdoor zijn wij genoodzaakt per maandag 30 maart tot 10 mei de camping en vakantiewoningen te sluiten.

Met pijn in ons hart en spijt dat we onze gasten niet mogen ontvangen. Maar gezondheid gaat voor alles. Alle gasten die een campingplaats of vakantiewoning hebben gereserveerd in deze periode, zullen in de komende dagen een waarde voucher ontvangen, welke het reeds betaalde bedrag bevat. Deze voucher is geldig in 2020 en 2021 om alsnog te komen genieten van de gastvrijheid, gezelligheid, zon en heerlijke culinaire gerechten.

Voor nu vragen wij u vriendelijk blijf binnen, draag zorg voor elkaar en ga vooral als deze “ellende” voorbij is, genieten van wat Nederland te bieden heeft. Onze economie zal uw steun hard nodig hebben.

Hopelijk tot snel!

Carin, Ruud, Mila en Tess

Bouw update 11 november 2017

Na weken van slopen heeft onze aannemer Minderhoud een start gemaakt met de opbouw van de Appartementen. Zie in deze mini film de eerste opbouw week.

 

Bouw gestart

Nadat we afgelopen maandag (9 oktober) de laatste campinggasten hebben uitgezwaaid, zijn we vol enthousiasme begonnen aan de laatste opruim- en sloopwerkzaamheden. In de afgelopen weken hebben we al veel opgeruimd en intussen is de garage weg. In week 42 start de sloop van het huidige toiletgebouw en wordt de grond bouwrijp gemaakt voor de nieuwe schuur met sanitair en paardenstal. Aansluitend zal begonnen worden met de opbouw van de appartementen.

Ontwikkeling appartementen en nieuw sanitair

Vanaf 2018 hopen wij onze campinggasten nog meer comfort te kunnen bieden door het realiseren van een geheel nieuw sanitair gebouw. Daarnaast hopen wij ook een nieuwe groep gasten te mogen begroeten in 1 van de 4 gloednieuwe, luxe appartementen. De oude, nostalgische schuur zal hiervoor compleet worden gerenoveerd en omgebouwd. Achter deze schuur zal een nieuwe schuur gerealiseerd worden, die naast het nieuwe sanitair gebouw ook de paardenstal en opslag zal herbergen.

Het nieuwe sanitair gebouw zal van alle gemakken voorzien zijn en zal 3 douches, 3 toiletten, een urinoir en 3 wastafels hebben. Daarnaast zullen de afwas- en spoelruimtes ook weer binnen zijn. Bij de ingang van het nieuwe sanitair gebouw (de huidige kampeerplaats 4), zal een gezellige plaats gecreëerd worden met onder andere speelmogelijkheden voor de kinderen.

De appartementen zullen geschikt zijn voor 4 personen, zullen beschikken over alle comfort zoals een vaatwasser, (combi)magnetron, modern sanitair en ruime slaapkamers boven. Op de benedenverdieping bevindt zich een eettafel, keuken en zithoek, welke grenst aan de tuin op het zuiden.

De vergunning en de financiering voor deze ontwikkelingen zijn intussen rond en de verwachte aanvang van de bouwwerkzaamheden is na het seizoen van 2017.