Minicamping Zeeland | ´t Veldehof Domburg

Minicamping Zeeland ’t Veldehof

Welkom op de website van minicamping ’t Veldehof in Zeeland, een prima start voor een geweldige vakantie aan de Zeeuwse kust! Dichtbij het toeristische plaatsje Domburg, maar middenin de heerlijke landerijen. En op nog geen 150 meter van het Noordzeestrand “Noordduine”, waar de Blauwe Vlag wappert en waar in 2015 het strand ook nog eens verkozen is tot het schoonste strand van Nederland.

Onze camping ‘t Veldehof is een fijne, rustige minicamping waar het jonge gastvrije gezin Carin, Ruud, Mila en Tess de knusse woning bewoont. Vanaf 2003 was dit de stek van Wim en Jo van de Velde, die in het voorjaar van 2016 zijn verhuisd. De camping wordt momenteel gerund door hen allen.

Ruime en groene kampeerplaatsen

‘t Veldehof beschikt over 15 ruime en sfeervolle kampeerplaatsen die verspreid liggen over een groot veld en een klein veld met 2 kampeerplaatsen. Twee kampeerplaatsen liggen in het verlengde van het grote veld tegenover de geiten/kippen wei. Door de gevarieerde opzet is er voor ieder wat wils. De camping is geopend van (Duitse) Pasen tot en met eind oktober.

Aan het strand

Op loopafstand van de camping bevindt zich het mooie Noordzeestrand. Direct onderaan de duinovergang vindt u strandpaviljoen Noordduine en surfschool Domburg. Op het strandpaviljoen kunt u terecht voor een drankje of een uitstekende maaltijd. Tijdens de zomer worden de stranden bewaakt door strandwachten, zij zorgen voor optimaal strandgenot.

Huisdieren welkom

Op onze camping is uw trouwe viervoeter van harte welkom, mits aangelijnd en goed opgevoed.

Kortom, minicamping ‘t Veldehof is een geweldige plek om tijdens uw vakantie te verblijven. Een leuke camping in een heerlijke omgeving: dicht bij Domburg en op steenworpafstand van het strand. Wij ontvangen u graag!