Minicamping Zeeland | ´t Veldehof Domburg

Vakantiewoning Domburg

Welkom op de website van ’t Veldehof, een prima start voor een geweldige vakantie aan de Zeeuwse kust! Dichtbij het toeristische plaatsje Domburg, maar middenin de heerlijke landerijen. En op nog geen 150 meter van het Noordzeestrand “Noordduine”, waar de Blauwe Vlag wappert en waar in 2015 het strand ook nog eens verkozen is tot het schoonste strand van Nederland.

‘t Veldehof is van oudsher een kleine boerderij, waar het jonge gastvrije gezin Carin, Ruud, Mila en Tess de knusse woning bewoont. Vanaf 2003 was dit de stek van Wim en Jo van de Velde, die in het voorjaar van 2016 zijn verhuisd. ’t Veldehof wordt momenteel gerund door hen allen.

Luxe vakantiewoningen Domburg

Sinds voorjaar 2018 heeft ’t Veldehof 4 luxe vakantiewoningen, die allemaal net een beetje anders zijn zonder dat er verschil is in comfort. De heerlijke zithoek, grenzend aan de tuin op het zuiden, biedt alle mogelijkheden voor een ontspannen avondje. De keuken is van alle gemakken voorzien, net als de moderne badkamer op de eerste verdieping. Op deze verdieping bevinden zich ook de twee ruime slaapkamers. En u hoeft nergens aan te denken: bij aankomst zijn de bedden opgemaakt en er ligt voor iedereen een handdoek en een badhanddoek klaar. Ook het keukenlinnen ligt klaar.

Iedere vakantiewoning heeft een eigen omheinde tuin met een tuinset, loungeset en een mogelijkheid om te barbecueën in uw eigen buiten keuken op een echte Black Basterd. Zo kan optimaal genoten worden van het buitenleven. Op de camping is een kleine speeltuin, waar de kinderen zich prima zullen vermaken.

Honden zijn van harte welkom in de vakantiewoningen, mits zij geen overlast bezorgen voor andere gasten en altijd aangelijnd zijn op het erf.

Op loopafstand van de vakantiewoningen bevindt zich het mooie Noordzeestrand. Direct onderaan de duinovergang vindt u strandpaviljoen Noordduine en surfschool Domburg. Op het strandpaviljoen voorzien ze u graag van de nodige versnaperingen, van ijsje tot diner. Tijdens de zomer worden de stranden bewaakt door strandwachten, zij zorgen voor optimaal strandgenot.

De pittoreske badplaats Domburg is makkelijk op de fiets te bereiken en biedt volop vertier met de vele restaurants, terrassen, winkels en boetiekjes. ’t Veldehof is ook een prima startpunt voor heerlijke wandel- en fietstochten.

Kortom, ‘t Veldehof is een geweldige plek om tijdens uw vakantie te verblijven. Luxe vakantiewoningen in een heerlijke omgeving: dicht bij Domburg en op steenworp afstand van het strand.

Wij ontvangen u graag!